Vinduesmontering

Hanne stod for en af de mere omfattende udskiftninger, da huset i Østerby skulle have udskiftet både døre og vinduer. Hun havde gennem en god rådgivning fundet frem til hvilke elementer, der skulle sættes i huset, og valget var faldet på dannebrogsvinduer i plast fra Jydsk Vindueskompagni. Hanne havde taget valget om en udskiftning i huset pga. at de forhenværende vinduer i huset var gamle, og nye dannebrogsvinduer ville skønne huset. Valget af plastmateriale var også særligt bevidst, og som hun selv siger: ”Jeg er 67 år, og så gider man ikke at male og vedligeholde”. Idéen om at skønne huset er også særlig god, da huset i Østerby gennem længere tid er blevet betragtet som et af de smukkeste på øen.

Derfor blev drømmen en realitet, og der skulle nye elementer til at gøre tilværelsen i Østerby dejligere. Der blev derfor i september og oktober måned 2015 foretaget en større udskiftning i det flotte to etages rødstenshus i Østerby af tømrerfirmaet Læsø Service. Desværre blev den dejlige tilværelse udskudt lidt, da en fejlopmåling resulterede i, at der skulle fortages ændringer. Fejlen blev rettet og tiden var atter til at fuldføre montagen, og alt i alt er Hanne godt tilfreds med det endelige resultat. Derudover beskriver hun montørerne fra Læsø Service som dygtige medarbejdere, der fortjener ros.

Efter Læsø Service havde monteret både døre og vinduer, kunne Hanne også klart mærke en forskel i forhold til de gamle vinduer og døre. Lydmæssigt kunne der mærkes forskel, og udefrakommende støj forbliver udenfor, ligesom isoleringen også er i top, efter de nye vinduer og døre er blevet sat i. Dermed kan huset i Østerby fortsat ses som et af byens smukkeste.

Arkivfoto: Hvide dannebrogsvinduer fra JVK Vinduer.
  • Opgave: Vinduesmontering
  • Sted: Østerby Havn (9940 Læsø)
  • Kunde: Hanne Jensen
  • Udført: September/oktober 2015

Læsø Service monterer alle typer døre og vinduer i forskellige materialer på hele Læsø. Kontakt os, hvis du også planlægger et fornyelsesprojekt og har brug for kompetent hjælp.