Dør- og vinduesmontering

Ole skulle hjælpe sin far med en totalrenovering af hans hus. Oles far havde nemlig fået sin ældrecheck, og denne skulle sættes i nye vinduer samt døre. I faderens parcelhus var flere vinduer blevet indhentet af tiden, og da de fleste vinduer var fra 1963, var en udskiftning på sit højeste.

Ole tog derfor kontakt til Jydsk Vindueskompagni til en snak om, hvilke muligheder hans far havde, og hurtigt fik de bestilt 5 vinduer samt en yderdør i træ. ”Der var intet at klage over, og jeg fik en god behandling”, var hvad Ole havde at sige om rådgivningen, han modtog fra Jydsk Vindueskompagni.

I oktober 2015 var tiden inde til, at faderens hus skulle have nye elementer, og her var Læsø Service det rette firma til jobbet. ”Jeg er yderst tilfreds”, er ordene, som monteringen beskrives med, og Ole forsætter i rosende vendinger om Læsø Service: ”De var yderst hjælpsomme og vi fik også lavet noget ekstra”.

Ole fortæller om, at han og hans familie var i gang med at male, mens tømrerne lavede deres arbejde, og selv her var tømrerne ikke for fine til at give råd samt en hjælpende hånd til at slæbe malerspande. Selve monteringen gik hurtigt, og på blot 3 dage var huset udstyret med nye elementer. ”Det gik rimelig tjept, og der var ikke noget at klage over”.

Efter monteringen har fundet sted, har Ole og hans far rigtig kunnet mærke forskellen ved at få nye elementer fra Jydsk Vindueskompagni. ”Varmen røg ud af huset før”, fortæller Ole, men nu kan der spares på varmen, og det kan mærkes. Derudover er huset blevet et helt andet: ”Naboerne er helt misundelige” og er selv gået i gang med at renovere.

Arkivfoto: Parcelhus med nye vinduer og yderdør i træ
  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Sted: 9800 Hjørring
  • Kunde: Ole Olsen
  • Udført: Oktober 2015

Læsø Service betjener både Læsø og store dele af Nordjylland med kompetente tømrerydelser, herunder dør- og vinduesmontering. Kontakt os, hvis du også har brug for professionelt tømrerhjælp til dit byggeprojekt.