Dør- og vinduesmontering

Kunden, som bor på et nedlagt landbrug, havde gennem et stykke tid gået og overvejet at få skiftet alle husets elementer ud. Alt fra vinduer til døre var råddent og punkteret, og derfor var elementerne ikke energivenlige – som kunden selv siger: ”Det trængte”.

Kunden valgte derfor at tage kontakt til Jydsk Vindueskompagni, som har hovedbase i Vorbasse. Dette betød en lille køretur for kunden, da han beskriver, at ”jeg vil jo gerne se, hvad jeg bruger mine penge på”.

Kunden valgte det hele som klassiske sprossevinduer, da det var stilen på det nedlagte landbrug, og så var det også rent og skært æstetisk flottest. Kunden havde også bestilt vinduer til en hestestald, og her valgte han, at vinduerne skulle være topstyrede i modsætning til de sidehængte i huset, da det var mest praktisk.

Da huset ifølge kunden trængte til nye vinduer, skulle monteringen også finde sted ret hurtigt, og i oktober 2015 blev alle elementer monteret af Læsø Service. De i alt 18 elementer skulle kun tage 3 dage at sætte i, og derfor er kunden også tilfreds med den hurtige service, som Læsø Service leverede.

Under monteringen opstod der et mindre problem, da vinduerne ifølge kunden var blevet trukket lidt for langt frem, og han ville derfor gerne have dem trukket længere tilbage. Dette var dog kun en mindre stopklods, og kunden fortæller også, at det ikke ændrer på, at han er en meget tilfreds kunde, som er glad for sine nye elementer.

Arkivfoto: Hus med sprossevinduer fra JVK Vinduer.
  • Opgave: Vindues- og dørmontering
  • Sted: 9381 Sulsted, Aalborg Kommune
  • Udført: Oktober 2015

Læsø Service monterer alt i døre og vinduer både på Læsø og i dele af Nordjylland. Kontakt os, hvis du også planlægger at forny dit hus med nye elementer og har brug for kompetent hjælp.