Dør- og vinduesmontering

Arkivfoto: Dobbelt dør fra JVK Vinduer

Kunden, som har et sommerhus i Tversted (9881 Bindslev), stod og skulle have udskiftet alle sommerhusets elementer fra døre til vinduer. Sommerhusets beliggenhed ved Vesterhavet havde sat sine præg på vinduerne, og som kunden selv siger: ”De var slidt op af vind og vejr”.

Kunden kontaktede derfor Jydsk Vindueskompagni til en samtale om, hvad hun skulle vælge, og her var rådgivningen ifølge kunden god. ”Der har ikke været nogle knaster”, og hun forsætter: ”Det har gået, som det skulle, og været super fint”. Efter samtalen valgte hun at bestille et par vinduer, en facadedør samt en dobbelt hoveddør i træ, som vil passe perfekt ind i sommerhuset i Tversted.

I september var sommerhusperioden ved at være ovre, og det var derved tid til, at monteringen af de nye elementer skulle finde sted, og her var Læsø Service det rette firma.

Kunden er meget tilfreds med den færdige montering ”Han gjorde sit arbejde godt”, siger hun og forsætter med at rose hans person: ”Han var meget venlig og tillidsvækkende”. Og særligt at Læsø Services montør var tillidvækkende gjorde, at kunden med god samvittighed kunne blive væk fra sommerhuset og lade ham sætte dem i uden problemer.

Kunden var derudover også meget tilfreds med, at Læsø Service overholdt den aftalte frist og fik monteret elementerne hurtigt, så kunden straks kunne nyde de nye elementer.

Efter at Læsø Service har monteret elementerne, har kunden også kunnet mærke stor forskel, specielt på isoleringen. Kunden fortæller om, at de gamle vinduer ikke isolerede særligt godt, og de nye vinduer med termoruder gør jobbet til UG.

  • Opgave: Dør- og vinduesmontering
  • Sted: Tversted, 9881 Bindslev (Hjørring Kommune)
  • Udført: September 2014

Ud over Læsø betjener vi også store dele af Vendsyssel med godt håndværk. Kontakt os, hvis du også drømmer om nye vinduer, døre eller noget helt tredje til dit hus.