Renovering af sommerhus

I dette projekt foretog Læsø Service en renovering af et sommerhus beliggende nær Østerby. Her er tale om et større renoveringsprojekt, det både omfattede indvendige og udvendige opgaver. Projektet blev udført i hovedentreprise.

På ydersiden, som er vist på billederne herunder, blev husets facade behandlet med netpuds. Facaden bestod tidligere af røde mursten, hvor murene blev pudset op og efterfølgende vandskuret. Resultatet er et enkelt og flot udtryk med en afdæmpet grå facade. Der blev endvidere lagt et nyt sort eternittag på huset.

Derudover blev monteret nye vinduer og døre fra JVK Vinduer. Valget faldt på hvide plastvinduer, der med sit enkle udseende passer godt sammen med husets øvrige stil. Plastvinduer er derudover en prisbillig løsning, ligesom vinduestypen er modstandsdygtig over for vind og vejr og dermed stort set vedligeholdelsesfri.


Læsø Service foretager gerne projekter med for eksempel totalrenovering i hovedentreprise med vores professionelle samarbejdspartnere. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.