Vi udfører

Vi har et bredt sæt kompetencer og kan udføre langt de fleste gængse opgaver inden for tømrerfaget. Uanset om dit projekt er småt eller stort, tilbyder Læsø Service en professionel løsning, der sætter kunden i centrum.

Uanset hvilket projekt det drejer sig om, bidrager vi selvfølgelig med rådgivning gennem hele processen, så du er sikker på at få det bedst mulige resultat, som lever op til netop dine ønsker og behov.

Herunder kan du se et udvalg af de opgaver, vi udfører. Vores kompetencer spænder dog bredt, og vi kan derfor også udføre andre opgaver end de nævnte. Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne.

Nybyggeri

Nybyggeri af sommerhus. Klik for at læse mere.

Vi kan varetage alle opgaver i forbindelse med nybyggeri, og vi har blandt andet opført flere sommerhuse på Læsø. Hos Læsø Service er du garanteret en kompetent byggepartner til tømrerdelen af et byggeri, og til de øvrige dele af byggeriet har vi professionelle samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, og som medvirker til at give de bedste rammer for at føre dit projekt ud i livet. Læs mere om vores samarbejdspartnere her.

Læsø Service udfører gerne projekter inden for nyopførelse i hovedentreprise. Vi står gerne for kontakten til samarbejdspartnere inden for faggrupper som murer, maler og VVS, så alle dele af projektet bliver udført professionelt og effektivt. Dermed slipper du for arbejdet med at skulle koordinere arbejdet, og du kan i stedet trygt læne dig tilbage, mens Læsø Service bringer projektet i mål.

Renovering

Renovering af butiksfacade. Klik for at læse mere.

Læsø Service foretager både store og små renoveringsprojekter for såvel private som virksomheder. Hvad enten dit renoveringsprojekt primært skal skabe fornyelse eller skal omdanne en hel bygning til et nyt formål, kan vi hjælpe med at føre projektet ud i livet. Det gælder både, hvis der er tale om en totalrenovering, og hvis det drejer sig om enkeltstående arbejde på eksempelvis gulve, lofter eller facade.

Vores store erfaring på området betyder også, at vi kan yde kompetent rådgivning om de forskellige renoveringsmuligheder, og dermed hjælpe dig med at finde vej i junglen. Vi hjælper med at finde en løsning, der opfylder dine ønsker om både stil og funktion.

Døre og vinduer

Vinduesparti i tilbygning. Klik for at læse mere.

Læsø Service har stor erfaring med montering og udskiftning af døre og vinduer. Vi har udført en lang række udskiftninger og kan derfor også hjælpe både rådgivning, der hjælper dig med at vælge den rette løsning. Det gælder både valget mellem plast-, træ- og træ/alu-vinduer, og valget af energirigtige ruder, der giver en kontakt besparelse på varmeregningen. Læsø Service hjælper med at finde en løsning, der passer til husets stil, og som giver den rette kombination af udseende og funktion.

Vi samarbejder med leverandører af kvalitetsprodukter og kan tilbyde vinduer og døre til enhver stil, også hvis du har brug for en specialløsning med eksempelvis en utraditionel udformning.